наша

Мисија

стандард

Мисија нам је да просечном држаоцу кућних љубимаца омогућимо приступ најсавременијим дијагностичким методама под прихватљивим условима, како би се подигао ниво здравствене заштите животиња и људи у нашем окружењу.

посвећеност

Корисници наших услуга су, уједно, и наши пријатељи и негујемо дух присних односа и “породичног лекара” упућеног у целокупну ситуацију у којој наши пацијенти живе. Очекивано је да такав вид присних односа није могућ са сваким, стога отказујемо сарадњу тамо где нема двосмерне позитивне вибрације – и сада и увек услуге Љуте Жирафе не могу добити баш сви, без обзира на то колико новца имали.

ЕТИКА

У Љутој Жирафи нема трговине – иако је продаја препарата и хране значајна економска ставка у пословању ветеринарског субјекта, код нас је акценат на здравственој заштити. Продаја препарата је посао ветеринарских апотека, а ми ћемо, удаљени од продаје и економске исплативости, најбоље задржати критички однос према производима за љубимце, те препоручивати искључиво оно за шта заиста мислимо да је најбоље.

релевантност

Наше особље ће увек дати свој максимум по питању стручности – сваки човек има сопствена ограничења, али у Љутој Жирафи је едукација, литература, праћење трендова и увид у нановија кретања ветеринарске праксе нешто што се подразумева и на шта се троши највећи део ресурса наше амбуланте.