жирафини

Принципи пословања

01. Не бавимо се трговином

Не бавимо се трговином, јер ветеринарски доктор-клиничар мора сву своју снагу и све своје време да искористи за лично усавршавање и пружање најбоље могуће здравствене услуге својим пацијентима, потпуно ослобођен духа трговине. Препарати, лекови и храна се, као и у хуманој медицини, купују у ветеринарским апотекама код, за то обучених, ветеринарских стручњака.

02. Максимално транспарентни

Тим амбуланте Љута жирафа се захваљује на одлуци свакога ко реши да нам повери здравље свог члана породице, уз једну ограду – наши пацијенти и њихови власници су наши пријатељи, а ми њихови породични лекари, који познају све везано за живот свог пацијента. Уколико проценимо да нисмо компатибилни по питању успостављања квалитетног и пријатељског односа, захваљујемо се на понуђеној сарадњи без обзира на то ко је у питању. Већ је познато да не постоји новац којим се наше пријатељство може купити.

Годинама у Жутој жирафи

Поред Шећера, имам још три пса, и долазимо редовно, годинама, у амбуланту Љута жирафа. Осим што су стручни, ефикасни, посвећени, одликује их још једна врлина, а то је етика. 

Као прво, они не компликују ствари и труде се да за сваког пацијента нађу право и ефикасно решење. Даље, неће се десити да вам продају или сугеришу препарате или лекове одређених брендова, већ све препоруке дају искључиво ако су уверени у квалитет. Због тога им бескрајно верујем. 

Јована Поповић